Niedawno postanowiłam pozbyć się co nieco , znalazłam takie cośhttp://a6w.pl/index.htmlstosowałam 6 dni póżniej się rozchorowałam i nie miałam siły i zaniedbałam ,ale uwierzcie super efekt czułam po tych kilku dniach , od dłuższego czasu poczułam mięśnie brzucha ,trzeba spróbować od nowa ,trzeba samodyscypliny i czasu by nikt nie przeszkadzał.
Może ktoś się przyłączy do walki
A6W-aerobiczna szóstka Widera
Rozpoczęty przez sylwiajas, kwi 24 2009 12:10
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 kwiecień 2009 - 12:10
Napisano 11 maj 2009 - 11:49
Zaczęłam i doszłam do 6 dania nawet bardzo dobrze mi szło, ale te ćwiczenia wyrabiają mięśnie brzucha a mi bardziej zależy na tym żeby pozbyć się dodatkowego tłuszczyku z brzucha a wiadomo że taki trening mi tego tłuszczyku nie spali. Więc zamiast tych ćwiczeń muszę oprócz basenu dodać sobie jeszcze bieganie, ale polecam każdemu te ćwiczenia bo naprawdę czuć mięśnie brzucha po kilku dniach ćwiczeń
Napisano 21 luty 2010 - 09:19
Dziewczyny jak dacie radę 6 widera, to jesteście moimi idolkami
. Nie należę do osób nieaktywnych i mogę śmiało powiedzieć że moja sprawność fizyczna jest całkiem dobra, ale ... odpadłam przy 7 dniu
Ćwiczenia niby wydają się łatwe, ale ta ilość powtórzeń jest makabryczna 
Jednak trzeba przyznać, że jak się już "podoła" temu wysiłkowi, to efekt jest rewelacyjny.
Jednak trzeba przyznać, że jak się już "podoła" temu wysiłkowi, to efekt jest rewelacyjny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

W poniedziałek odbyły się dwie imprezy, na których nie zabrakło polskich celebrytów. Telewizja Polska zorganizowała wielki test piłkarski, gdzie pojawili się głównie osoby związane ze sportem. Drugim eventem było otwarcie hotelu Ibis.
Najpiękniejsza stylizacja w historii Cannes?
Jesteśmy świadkami narodzin nowej gwiazdy?!
Wielu dziennikarzy odetchnie z ulgą...