Ania masz chyba zapchaną skrzynkę
Do administratora
Rozpoczęty przez morgo, sie 05 2009 22:32
47 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 marzec 2012 - 09:09
Wysłałam wiadomość prywatna do pana administratora
w sprawie moich watków w galerii. Proszę o odpowiedz.
Napisano 28 marzec 2012 - 09:14
Skrzynka już oczyszczona
Napisano 28 marzec 2012 - 12:45
A jeszcze pytanko, jak mogę zmienić zdjęcie w górnym prawym rogu,avatar zmieniłam, w profilu tez jest opcja , a ten mi lata, nie wiem,czy go widzicie,ja go widzę po zalogowaniu .
Nie wiem właściwie do czego on należy, kiedyś był jako awatar i teraz tak został.
Nie wiem właściwie do czego on należy, kiedyś był jako awatar i teraz tak został.
Napisano 28 marzec 2012 - 12:49
Zrobimy to w najbliższym czasie, bo faktycznie to Forum ma dziwnie avatary rozwiązane
Napisano 29 marzec 2012 - 13:58
Użytkownik sylwiajas dnia 28 marzec 2012 - 12:45 napisał
A jeszcze pytanko, jak mogę zmienić zdjęcie w górnym prawym rogu,avatar zmieniłam, w profilu tez jest opcja , a ten mi lata, nie wiem,czy go widzicie,ja go widzę po zalogowaniu .
Sylwia, już powinno być ok z avatarami
Napisano 04 kwiecień 2012 - 09:38
A gdzie tak na szybkiego mogę sprawdzić jakie są nowe wpisy,kiedyś był taki przycisk nowa zawartość teraz nie widzę.
Napisano 04 kwiecień 2012 - 09:54
Jak masz wszystko przeczytane, to jak wchodzisz następnym razem, to działy w których są nowe posty są mocno fioletowe, zamiast lekko wrzosowe. Tak widać nową zawartość. Jeśli masz teraz pełno nieprzeczytanych i nie chcesz wszystkiego czytać, daj hasło oznacz forum jako przeczytane i wtedy jak wejdziesz następnym razem, to mocny fiolet pojawi się tylko w miejscach, gdzie są nowe posty i zawsze możesz przed wyjściem dawać te oznacz jako przeczytane
Nie korzystałam nigdy z tego przycisku nowa zawartość, może dalej jest nie wiem.
Nie korzystałam nigdy z tego przycisku nowa zawartość, może dalej jest nie wiem.
Napisano 04 kwiecień 2012 - 12:53
Ok. tak zrobię
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

W poniedziałek odbyły się dwie imprezy, na których nie zabrakło polskich celebrytów. Telewizja Polska zorganizowała wielki test piłkarski, gdzie pojawili się głównie osoby związane ze sportem. Drugim eventem było otwarcie hotelu Ibis.
Najpiękniejsza stylizacja w historii Cannes?
Jesteśmy świadkami narodzin nowej gwiazdy?!
Wielu dziennikarzy odetchnie z ulgą...