Co myślicie o takim zabiegu?? Czy myślicie że jest to dobry pomysł??
Mnie się bardzo podobają takie długie rzęsy i zastanawiam się coraz częściej nad tym, czy nie przedłużyć sobie rzęs. Tylko też nie bardzo wiem, jaką metodę wybrać ??
może wy macie większe doświadczenie w tej kwestii ??
Przedłużanie Rzęs
Rozpoczęty przez dulcynea, lip 28 2010 20:11
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 sierpień 2010 - 16:13
Myślę, że jest to doskonała metoda dla wszystkich kobiet, które mają krótkie rzęsy. jeśli niektóre nie miały tyle szczęścia i nie mają firanek wokół oczu to przedłużanie rzęs jest dla nich doskonałym rozwiązaniem. Efekty świetne....aż zapierają dech w piersiach. Tylko wiesz, jeśli już decydować się na taki zabieg to najlepiej byłoby się wybrać do profesjonalistki, jak na przykład pani Magda z warszawskiego Studia Kleopatra.
Jeśli byłabyś zainteresowana tym zabiegiem to warto byłoby się pospieszyć z decyzją, bo widziałam, że w tym salonie, o którym piszę trwa wakacyjna promocja.
Jeśli byłabyś zainteresowana tym zabiegiem to warto byłoby się pospieszyć z decyzją, bo widziałam, że w tym salonie, o którym piszę trwa wakacyjna promocja.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

W poniedziałek odbyły się dwie imprezy, na których nie zabrakło polskich celebrytów. Telewizja Polska zorganizowała wielki test piłkarski, gdzie pojawili się głównie osoby związane ze sportem. Drugim eventem było otwarcie hotelu Ibis.
Najpiękniejsza stylizacja w historii Cannes?
Jesteśmy świadkami narodzin nowej gwiazdy?!
Wielu dziennikarzy odetchnie z ulgą...