Skocz do zawartości

Użytkownik:
Hasło:

Włosy

58 odpowiedzi w tym temacie

#51 fashion

• Użytkownicy
  • 25 postów
  • (25 Cegiełek)

Napisano 24 luty 2010 - 11:15

Słuchajcie, a czego lepiej używać suszarki czy prostownicy. Ja właśnie szukam jakiejś dobrej i niedrogiej prostownicy, mam lekko falowane włosy i w sumie taka prostownica bardzo by mi się przydała. Macie jakieś namiary na fajnie urządzenia tego typu? Nie chce przepłacać i byłabym wdzięczna za informacje. Dzięki z góry!

#52 iwi-30

• Stali bywalcy
  • 215 postów
  • (629 Cegiełek)

Napisano 24 luty 2010 - 12:31

Polecam prostownicę z wbudowanymi po bokach ząbkami typu grzebyk - ułatwiaja prostowanie.
Szczescie to jedyna rzecz która się mnoży, kiedy się ją dzieli....

#53 Ania Piernikarczyk

• Administratorzy
  • 2333 postów
  • (10226 Cegiełek)

Napisano 24 luty 2010 - 13:55

Usunełam 2 posty, nie dlatego że pojawił się adres www, tylko dlatego że bez sensu, gdy 3 osoby o tym samym IP wprowadzają niby dyskusje, nawiasem mówiąc niezbyt lotną tylko dla reklamy swojego sklepu. Szanujmy się nawzajem :)

#54 iwi-30

• Stali bywalcy
  • 215 postów
  • (629 Cegiełek)

Napisano 24 luty 2010 - 14:49

upss..... reklama dźwignią handlu, ale nieźle kombinują....
Szczescie to jedyna rzecz która się mnoży, kiedy się ją dzieli....

#55 terkul52

• Stali bywalcy
  • 4203 postów
  • (4280 Cegiełek)

Napisano 24 luty 2010 - 18:31

Wyświetl postUżytkownik ania dnia 24 luty 2010 - 13:55 napisał

Usunełam 2 posty, nie dlatego że pojawił się adres www, tylko dlatego że bez sensu, gdy 3 osoby o tym samym IP wprowadzają niby dyskusje, nawiasem mówiąc niezbyt lotną tylko dla reklamy swojego sklepu. Szanujmy się nawzajem :)

Bardzo dobrze zrobiłaś. już kiedyś na tą reklamową dyskusję zwróciłam uwagę i nawet chciałam napisać czy "c.....a" w swoich postach musi się stale podpierać tym samym linkiem. Może odpuści i znajdzie inne forum na którym się będzie popisywać.

Dołączona grafika

Zapraszam też na mój fotosik:

http://www.fotosik.pl/u/terkul52

#56 wielkinos

• Użytkownicy
  • 21 postów
  • (22 Cegiełek)

Napisano 07 lipiec 2010 - 09:41

A wracając do włosów...:) Uważam ,że stosowanie wielu kosmetyków szczególnie do stylizacji tylko szkodzi włosom. Dlatego ja ograniczam się tylko do szamponu( bardzo często je zmieniam, bo wtedy włosy lepiej reagują na składniki w nich zawarte), urt-oil z naftą oczyszczoną( odżywia cebulki włosów i sprawia,ze się nie przetłuszczają), olejek rycynowy( na same końcówki- wtedy się nie rozdwajają), od czasu do czasu nakładam odrobinę jedwabiu w płynie. Muszę,że przyznać że akurat z włosów jestem bardzo zadowolona

#57 umironczuk

• Stali bywalcy
  • 528 postów
  • (518 Cegiełek)

Napisano 08 lipiec 2010 - 09:43

Mogę polecić maseczkę do włosow z naturalnych skladników czyli zółtko sok z połowy wyciśniętej cytryny nafta kosmetyczna i olejek rycynowy taką maseczkę można nakladać raz w tygodniu ale ta maseczka nie jest przeznaczona do farbowanych włosów

#58 anistach

• Stali bywalcy
  • 213 postów
  • (553 Cegiełek)

Napisano 06 listopad 2010 - 22:52

Ja tam mam sprawdzone kosmetyki z Yves Rocher od 12 lat je używam, nie kiedy zajdzie mnie głupawka 8P i kupię z innej firmy szampon i szybko się przekonuję, że zakup zrobiłam do bani, 80 zazwyczaj po innych sypie mi się z głowy śnieg :D W tedy wystarczy z dwa trzy razy umyć szamponem z mojej ulubionej serii i po kłopocie 8)

#59 urodaikosmetyki

• Użytkownicy
  • 4 postów
  • (4 Cegiełek)

Napisano 06 czerwiec 2011 - 10:21

Wyświetl postUżytkownik anistach dnia 06 listopad 2010 - 22:52 napisał

Ja tam mam sprawdzone kosmetyki z Yves Rocher od 12 lat je używam, nie kiedy zajdzie mnie głupawka 8P i kupię z innej firmy szampon i szybko się przekonuję, że zakup zrobiłam do bani, 80 zazwyczaj po innych sypie mi się z głowy śnieg :D W tedy wystarczy z dwa trzy razy umyć szamponem z mojej ulubionej serii i po kłopocie 8)

Mogę się pod tym podpisać - Yves Rocher to rewelacja :)

www.urodaikosmetyki.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

FotoAnia.pl
Fotografia reklamowa
Portrety
Inne
Photoblog - zdjęcia i porady
Zapraszam!
Skuteczna reklama

20 tys. odsłon dziennie
na ile dni chcesz

tylko 4 zł dziennie

Społeczność

Posiadamy:
8269 użytkowników,
469 artykułów,
42783 postów.
1332 ubrań,
755 przepisów,
122 wnętrz,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Nikomu nie dajemy Twojego maila!
Kliknij by zobaczyć nasz newsletter.

89,00 zł
59,00 zł
25,00 zł

Ostatnio na forum

Ze świata

Pokonała m.in.: Milę Kunis i Katy Perry nocoty.pl
W poniedziałek odbyły się dwie imprezy, na których nie zabrakło polskich celebrytów. Telewizja Polska zorganizowała wielki test piłkarski, gdzie pojawili się głównie osoby związane ze sportem. Drugim eventem było otwarcie hotelu Ibis.
Najpiękniejsza stylizacja w historii Cannes? nocoty.pl
Jesteśmy świadkami narodzin nowej gwiazdy?! nocoty.pl
Super Domek
Super Domek - kobiecy portal - 2006
Lukana Łukasz Piernikarczyk